Notícies | TV

Telecinco seguirà emetent «Pasapalabra» a l'espera de rebre la sentència del Suprem

El Suprem ha desestimat el recurs de Mediaset, pel que no podrien emetre el programa
01-10-2019 16:40
0 vots
 | Telecinco

| Telecinco

Telecinco seguirà emetent 'Pasapalabra' a l'espera de rebre la sentència del Tribunal Suprem, que ha desestimat el recurs interposat per Mediaset contra la sentència de l'Audiència Provincial de Madrid sobre el contracte subscrit amb la productora ITV, en relació amb els drets d'emissió del programa.

"En relació a les informacions sobre 'Pasapalabra', esperarem a rebre la sentència", ha explicat, per la seva banda, el grup de comunicació en un comentari publicat aquest dimarts 1 d'octubre a Twitter.

El TS ha avalat la decisió de l'Audiència Provincial que, al seu torn, va confirmar el del Jutjat Mercantil en la seva condemna a Telecinco a "cessar immediatament" l'emissió del format, quedant a més prohibit "reprendre en el futur, l'emissió, edició, producció, reproducció, comunicació pública, distribució, transformació i tota i qualsevol altra forma d'explotació, fins i tot a través de tercers, del programa 'Pasapalabra', així com de qualsevol altre programa de televisió que tingui un format idèntic o similar al del programa o que tingui la denominació 'Pasapalabra'".

Mediaset va recórrer la decisió judicial, però l'alt tribunal únicament va admetre la part del recurs relacionada amb les indemnitzacions a la productora ITV. Finalment, el Suprem ha rebutjat el recurs de cassació del grup de comunicació, convertint en ferm la sentència.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (14:34 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: