Notícies | TV

TVE estrena la nova temporada de la sèrie «Estoy vivo»

L'actriu Aitana Sánchez-Gijón s'incorpora als nous episodis de la ficció creada per Daniel Écija
26-09-2019 10:09
0 vots
Javier Gutiérrez i Alejo Sauras, a la nova temporada | RTVE

Javier Gutiérrez i Alejo Sauras, a la nova temporada | RTVE

Convertida en tot un èxit, en les dues temporades emeses fins ara, Estoy vivo torna aquesta nit a Televisió Espanyola amb noves trames i nous personatges. Aitana Sánchez-Gijón, Jan Cornet, Irene Rojo, Laia Manzanares i Lelé Guillén s'incorporen a la ficció creada per Daniel Écija i que segueix comptant amb Javier Gutiérrez i Alejo Sauras com a protagonistes.

La tercera temporada, que es podrà veure a partir de les 22.40 h a La 1, comença amb un impactant accident que canviarà per sempre la vida dels personatges. Sense perdre la seva essència, els nous episodis d'Estoy vivo tornen a tractar els grans temes al voltant dels quals gira el seu univers: les segones oportunitats que donen sentit a la vida, l'amor, la destinació, la família i l'amistat.

Sobre els nous fitxatges destaca el d'Aitana Sánchez Gijón, que interpretarà el personatge de Verónica, la nova comissària del districte de Vallecas. Vero, com li agrada anomenar-se fora de la feina, és una dona recta i professional, amb molts anys d'experiència adobada en l'entorn conflictiu de Renteria. Estrenada el desembre de 2017, Estoy vivo s'ha consolidat com un dels grans èxits de la nova ficció de TVE, amb una quota de pantalla del 14,1% en la seva primera temporada, que va patir una lleugera davallada en la segona, amb una mitjana de l'11,5 %.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (20:14 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: