Notícies | TV

«Les de l'hoquei» s'estrena a Netflix aquest divendres

La sèrie d'èxit de TV3 ha estat recentment guardonada al Festival de Vitòria amb el Premi CIMA a la igualtat
19-09-2019 08:14
0 vots
Imatge promocional de la sèrie. CCMA

Imatge promocional de la sèrie. CCMA

Netflix posa a disposició dels seus subscriptors aquest divendres la sèrie 'Les de l'hoquei', estrenada el curs passat amb gran èxit a TV3. La plataforma estrena la producció de la catalana Brutal Media a nivell mundial en versió original en català i també doblada al castellà i a l'anglès, i subtitulada encara a més llengües. La primera temporada de 'Les de l'hoquei' -'The Hockey Girls' a Netflix- va ser líder d'audiència les nits de dilluns a Televisió de Catalunya la temporada passada, molt seguida especialment entre el públic més jove. A més, la sèrie sobre un grup de joves jugadores d'hoquei patins i la seva entrenadora, que lluiten per evitar la desaparició del seu equip, ha estat reconeguda recentment al Festival de Vitòria amb el Premi CIMA a la igualtat tant per la seva vocació feminista com per estar escrita, dirigida i –majoritàriament- protagonitzada per dones.

Les de l'hoquei (The Hockey Girls)' és una producció de Brutal Media per a Televisió de Catalunya, i per ara consta de tretze capítols d'una hora de durada cadascun. El projecte té el seu embrió en el projecte final de carrera d'unes estudiants universitàries (UPF) que han format part de l'equip de guió. La ficció està protagonitzada per noves cares i per actors consolidats com Nora Navas o Marc Clotet.

Després de l'èxit a Televisió de Catalunya, on va ser líder d'audiència, 'The Hockey Girls' ara arribarà al públic internacional. Com va passar amb apostes anteriors de Netflix, com 'Merlí' o 'Polseres vermelles', la sèrie s'ha rodat originalment en català i estarà disponible també en versió doblada al castellà i a l'anglès, així com subtitulada a nombroses llengües.

Recentment guardonada al Festival de Vitòria amb el Premi CIMA a la igualtat, 'Les de l'hoquei' ha estat reconeguda com una producció innovadora pels seus plantejaments i amb una vocació feminista. Concebuda, escrita i dirigida per dones, la sèrie aborda temàtiques relacionades amb la família, les relacions, la identitat sexual, la immigració o l'adolescència, des d'una perspectiva jove i de gènere.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (07:18 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: