Notícies | TV

«Joc de cartes» torna dimecres a la graella de TV3 i farà més quilòmetres que mai

En un dels programes descobrirarà els locals amb més personalitat del Pla de l'Estany
12-09-2019 20:24
0 vots
Una imatge del programa. CCMA

Una imatge del programa. CCMA

Joc de cartes torna aquesta tardor a la graella de TV3 per encetar la tercera temporada i amb l'objectiu de fer més quilòmetres que mai, recorrent tot Catalunya. Aquesta vegada la furgoneta del programa, capitanejada per Marc Ribas, visitarà comarques catalanes que encara no havia trepitjat i s'endinsarà en la gastronomia local gràcies, com sempre, als restauradors de cada zona.

Pujaran fins a la Vall d'Aran per conèixer l'oferta gastronòmica que hi ha a més de mil metres d'altitud. Creuaran el port de la Bonaigua per arribar al Pallars i gaudir dels restaurants amb més encant del Sobirà i del Jussà. Viatjaran cap a Ponent, cap a l'Urgell, per conèixer els restaurants que hi ha terra endins, s'aturaran a l'altiplà de la Segarra i continuaran la ruta fins a la Ribera d'Ebre i la Terra Alta, comarques amb establiments a peu de carretera. Passaran per l'Alt Penedès, on quatre restaurants jugaran per ser el millor establiment a la terra del vi i del cava, i arribaran a Barcelona i la seva àrea metropolitana (l'Hospitalet i el Baix Llobregat) per conèixer restaurants que ofereixen des d'hamburgueses fins a menús de menys de 15 euros, passant per ofertes gastronòmiques de productes amb DO. Seguint la ruta, arribaran al Maresme, terra de pèsols i de bons restaurants que els treballen, i pujaran fins al Berguedà, on trobaran establiments en els quals podran menjar i descansar per seguir i recuperar forces, i descobriran els restaurants amb més personalitat del Pla de l'Estany.

Dotze comarques, 48 restaurants, riures, plors, tensió, il·lusió, esforç, sacrifici, gastronomia i molt de rock-and-roll per fer una temporada de Joc de cartes brutal!

El format de Joc de cartes és un viatge per la cuina que es fa a Catalu-nya en forma de concurs. A cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina i d'una zona determinada s'enfrontaran entre si per aconseguir ser el millor. El guanyador s'emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu propi local. El primer programa serà el dimecres que ve,18 de setembre a les 22.30 hores.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (07:32 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: