Notícies | TV

Els creadors de «Juego de Tronos» fitxen finalment per Netflix

Després de mesos d'incertesa, Benioff i Weiss han signat un contracte amb la plataforma líder
08-08-2019 21:27
0 vots
Imatge dels dos creadors. HBO

Imatge dels dos creadors. HBO

Els creadors i directors de Juego de Tronos, David Benioff i Dan Weiss, han signat un acord exclusiu plurianual amb Netflix. L'acord arriba després de més d'un mes de negociacions amb altres plataformes com WarnerMedia, Disney, Amazon i HBO. «Estem encantats de donar la benvinguda als narradors mestres David Benioff i Dan Weiss a Netflix», va dir ahir el responsable de contingut de Netflix, Ted Sarandos, en un comunicat. «Són una força creativa i han fet les delícies del públic a tot el món amb les seves narracions èpiques».

Quant a Benioff i Weiss, van agrair a HBO «un bon funcionament durant més d'una dècada, en què ens han fet sentir com a casa». També van dirigir-se a Netflix, que, segons ells, «ha creat una cosa sorprenent i sense precedents, i ens honra que ens hagin convidat a unir-nos-hi». Abans que es fes públic l'acord, s'especulava que els creadors treballarien amb Disney, ja que se sap que dirigiran la seva primera pel·lícula de Star Wars el 2020.

Si bé la recent temporada final de Juego de Tronos va dividir fortament els aficionats, la tirada també va suposar prop de 45 milions d'espectadors per episodi per HBO tan sols als Estats Units, així com un rècord de 32 nominacions als Emmy. Segons Deadline, que va informar per primera vegada de la notícia, l'acord valdria 200 milions de dòlars, semblant a les ofertes globals de Netflix signades per altres showrunners com Ryan Murphy.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (18:25 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: