Notícies | TV

La nova «American Crime Story» es basarà en l'escàndol de Clinton

Monica Lewinsky serà la productora de la tercera temporada de la sèrie de FX
07-08-2019 21:27
0 vots
Monica Lewinsy. FX

Monica Lewinsy. FX

La tercera temporada de la sèrie d'FX American Crime Story tractarà l'escandol sexual de l'expresident dels Estats Units Bill Clinton. Monica Lewinsky, amb qui Clinton va mantenir la relació, en serà la productora, juntament amb Ryan Murphy. La sèrie s'estrenarà el 27 de setembre del 2020 i basarà la seva trama en el llibre de Jeffrey Toobin sobre el cas.

Segons va explicar a la revista Vanity Fair, Lewinsky confia en Murphy perquè «vaig comprendre amb claredat que es dedica a donar veu als marginats a través de la seva brillant obra». Per la seva banda, Murphy va explicar a la també revista The Hollywood Reporter que ningú no hauria d'explicar la història excepte Lewinsky, la qual s'hauria d'endur tots els diners de la producció.

Quant a l'elenc, la sèrie tornarà a comptar amb Sarah Paulson i Annaleigh Ashford, que interpretaran a Linda Tripp i a Paula Jones, respectivament. El paper de Lewinsky recaurà en Beanie Feldstein, coneguda pel seu paper a Lady Bird. Els actors que interpretaran Bill i Hillary Clinton encara no han sortit a la llum.

La sèrie «explorarà les dimensions oblidades de les dones que es van trobar atrapades en l'escàndol i la guerra política que en va sorgir», segons va explicar el president de FX Networks, John Landgraf. La producció arribarà a les pantalles tan sols unes setmanes abans de les eleccions del 2020, tot i que Landgraf no creu que les pugui afectar.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (14:25 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: