Notícies | TV

El Serielizados Fest estrenarà més de 20 sèries inèdites a l'Estat

El festival projectarà «La Jauría», la producció xilena inspirada en el cas de La Manada
06-08-2019 20:52
0 vots
Volodimir Zelenski a la sèrie «Sluga Naroda»

Volodimir Zelenski a la sèrie «Sluga Naroda»

La sisena edició de Serielizados Fest estrenarà més d'una vintena de sèries inèdites a Espanya, el doble que l'any anterior, del 25 al 29 de setembre a Barcelona. El certamen ha anunciat que disposarà de la primera projecció a l'Estat de La Jauría, la sèrie xilena dels germans Larraín inspirada pel cas de La Manada, i Studio Tarara, la nova creació del guanyador de tres Emmy Tim Ves Aelst, que hi serà present per presentar la sèrie als assistents. Una altra novetat és l'estrena de Monzona, la sèrie sobre l'històric boxejador Carlos Monzón, empresonat el 1988 per assassinar la seva dona, i Sluga Naroda ( Un servent de poble), ficció que va protagonitzar el còmic Volodímir Zelenski abans de convertir-se en president d'Ucraïna el mes de maig passat.

A més, el festival homenatjarà en aquesta nova edició la mítica sèrie catalana Plats bruts, que aquest any celebra el 20è aniversari de la seva estrena a TV3, en un acte que tindrà la presència dels actors Joel Joan, Mònica Glaenzel i Lluís Villanueva, i dels guionistes Sergi Pompermayer i Mercè Sar-rias. Els protagonistes de la comèdia, una de les primeres sitcoms produides per la televisió pública catalana, recordaran algunes anècdotes viscudes a més de donar la seva visió sobre el llegat que Plats bruts ha deixat per a la història de la ficció catalana. El festival ja ha posat a la venda les entrades per a totes les sessions al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), la seu de l'SGAE i la Sala Phenomena, a Barcelona. Totes les sessions de la secció «Panorama», en les quals es projecten dos capítols de sèries inèdites a Espanya, tenen un cost de 3 euros. Les preestrenes de sèries de plataformes són d'accés gratuït, tot i que amb aforament limitat.

A més, també es poden comprar els tiquets per assistir a la primera edició del festival a Madrid, entre el 27 i 30 de setembre. El certamen tindrà el Palau de la Premsa com a seu principal, i programarà activitats a l'Acadèmia del Cinema i a la Sala Berlanga.

Per a aquesta primera edició que se celebrarà a Madrid, Serielizados Fest farà una selecció de la millor programació exhibida a Barcelona, i programarà estrenes de sèries i xerrades el 28 i el 29 de setembre i una master class de la projecció dels pilots finalistes el 30 de setembre.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (15:02 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: