Notícies | TV

Antena 3 estrena aquesta nit «Masters de la reforma»

Manel Fuentes presenta el nou 'talent', en el qual deu parelles posen a prova les seves habilitats
05-05-2019 20:39
0 vots
El jurat i Manel Fuentes. ATRESMEDIA

El jurat i Manel Fuentes. ATRESMEDIA

Deu parelles relacionades amb el món de la reforma lluitaran per guanyar Masters de la reforma, el nou talent show que Antena 3 estrena aquesta nit, a les 22.45 h. Els concursants s'enfrontaran cada setmana a una competició que posarà a prova la seva habilitat, coneixement i el treball en equip en diferents proves relacionades amb la reforma, el bricolatge o la decoració. Presentat per Manel Fuentes, la feina dels peons serà supervisada per un prestigiós jurat format per Tomás Alia, Pepe Leal i Carolina Castedo. A més, Pascua Ortega serà membre honorífic del jurat.

En aquest nou format, els peons competiran en deu parelles, compartiran algun tipus de relació (parelles, amics, bessons, familiars...) i s'enfrontaran a reptes al plató i als exteriors d'arreu del país, i fins i tot arribaran a creuar les fronteres alguna vegada. Aquests reptes poden ser tan senzills com empaperar una paret o restaurar un moble; o tan complicats com renovar completament diferents immobles (col·legi, restaurant, pensió, casa de platja...). Al llarg de la competició es viuran moments de tensió i nervis.

Cada setmana el programa proposarà un total de tres proves. Aquestes són les que marcaran l'evolució de les parelles i les que determinaran qui segueix al programa i qui l'ha d'abandonar. Cada setmana s'expulsarà una de les parelles. L'ordre i format de les proves serà sempre el mateix però cada setmana el contingut de les mateixes canvia: habilitat, duel entre equips als exteriors i l'eliminació al plató.

Per al presentador, Manel Fuentes, el programa té diversos nivells de lectura. La competició i les estratègies dels concursants, el talent quant a decoració i interiorisme i l'humor seran presents al programa. Fuentes acompanyarà els concursants per enfrontar-se a les proves més dures i impressionants.

Les proves d'interiors es graven en un plató de més de 2.500 m² que disposa de més de 600 aparells d'il·luminació i projectors, muntats sobre una estructura de més 600 metres lineals d'estructures metàl·liques. Per a les proves d'exteriors, la caravana de Masters de la reforma ha recorregut més de 75.000 quilòmetres de carretera i 3.000 en tren, i fins i tots ha creuat les fronteres d'Espanya.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (06:29 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: