Notícies | TV

«Juego de Tronos» bat rècords, amb 17,4 milions d'espectadors

Gran arrencada de la temporada final de la sèrie de HBO, que supera la seva marca històrica
17-04-2019 21:52
0 vots
Jon Snow i Daenerys HBO

Jon Snow i Daenerys HBO

El primer episodi de la vuitena i última temporada de Juego de Tronos ha batut de nou el seu propi rècord d'audiència, en aconseguir 17,4 milions d'espectadors als Estats Units, segons ha informat HBO.

No és la primera vegada que la sèrie de HBO supera els seus grans resultats d'audiència. Més de 16 milions de persones van veure el primer episodi de la setena temporada, i el desenllaç de l'anterior lliurament va arribar als 16,9 milions d'espectadors, establint en aquesta xifra el màxim d'audiència de la ficció fins a l'inici de la vuitena temporada.

Segons ha indicat la compa-nyia HBO, «com a mostra de l'evolució dels hàbits de consum dels subscriptors, el servei de streaming HBO Now va viure un augment d'aproximadament el 50% de visionats en comparació amb el final de la temporada passada», a més de gairebé doblar (97%) «els seus números» comparada amb l'inici de la setena temporada».

Així, la nit de l'estrena de Juego de Tronos, el diumenge passat, va ser «la nit amb més activitat de la història d'HBO». La mitjana d'espectadors per episodi de l'aclamada sèrie arriba als 32,8 milions, com ha assenyalat la cadena HBO.

Amb cinc episodis restants de la temporada final, quatre d'ells al voltant dels vuitanta minuts de durada, HBO es frega les mans davant l'èxit que ja ha començat a collir el desenllaç de la sèrie.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (18:14 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: