Notícies | TV

Pol Monen: «¿A quién te llevarías a una isla desierta? és una història sobre joves que no ensucra la realitat»

L'actor protagonitza la nova pel·lícula de Netflix, disponible en streaming a partir d'aquest divendres
11-04-2019 18:00
0 vots
Pol Monen interpretant el seu personatge, l'Eze, al nou film de Netflix | Imatge Promocional

Pol Monen interpretant el seu personatge, l'Eze, al nou film de Netflix | Imatge Promocional

«L'Eze és un noi que somia amb ser director de cinema; té moltes expectatives posades en el que pot arribar a ser i sent la pressió d'haver acabat els estudis i no saber ben bé què serà de la seva vida». Així presenta l'actor Pol Monen el seu paper a la pel·lícula ¿A quién te llevarías a una isla desierta?, que aquest divendres s'estrena a Netflix i que també protagonitzen María Pedraza, Jaime Lorente i Andrea Ros. Dirigit per Jota Linares, el film explica la història de quatre amics que comparteixen pis i que tenen una sèrie de somnis i aspiracions que no aconsegueixen complir. La simple pregunta que dona nom a la pel·lícula posarà el seu món cap per avall.

Monen ha explicat a Regió7 que «és bonic que hi hagi una història que parli d'una situació que viuen molts joves en acabar els estudis». La seva generació (té 24 anys), diu, «no tenen moltes pel·lícules amb les que un es pugui veure reflectit» afegeix que per això va encarar el paper «amb moltes ganes» i es va emocionar quan va llegir el guió. Destaca també que, «al contrari de molts altres llargmetratges, aquest no pretén ensucrar la realitat».

Sabent que molts joves i companys de professió no tenen la mateixa sort que ha tingut ell -Monen es congratula de tenir feina dins del sector cinematogràfic-, l'actor assegura que a l'hora d'explicar aquesta història ha intentat fer-ho amb «el màxim amor possible» i ha entomat el repte d'intepretar «un personatge, l'Eze, bastant contingut a qui li passen moltes coses però no les expressa».

L'intèrpret revela que els actors protagonistes van fer de bon grat un treball per fomentar el seu vincle fora de càmera i traslladar-lo després a la cinta. De fet, ¿A quién te llevarías a una isla desierta? és el segon treball on l'actor barceloní actua amb María Pedraza, després de fer-ho a la pel·lícula amb la que va rebre una nominació als Goya com a millor actor revelació, «Amar».

A la pregunta de qui s'emportaria a una illa deserta, Monen respon que s'enduria la seva germana. «És una gran companya de viatges», comenta. Malgrat això, diu que hi hauria d'haver fruita a la illa ja que ni ell ni la seva germana són molt eficients a la cuina, afegeix entre rialles.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (13:18 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: