Notícies | TV

Samanta Villar torna aquesta nit a Cuatro per compartir vides extraordinàries

La periodista catalana obre les portes del seu domicili amb el format «La vida con Samanta»
20-01-2019 23:20
0 vots
Samanta Vilar. MEDIASET

Samanta Vilar. MEDIASET

Samanta Villar torna aquesta nit a Cuatro amb La vida con Samanta, un nou format en el qual la periodista catalana obrirà les portes de casa seva a persones que han superat grans dificultats o han apostat per noves maneres de viure, i farà un nou exercici de periodisme vivencial, gènere del qual és pionera i un dels màxims referents a Espanya.

En el primer programa, Villar comprova en primera persona si existeix realment la «fórmula de l'amor», i ho farà mostrant la història d'una parella que s'ha imposat a tot tipus de barreres. L'experiència de dos «nadons adults» enamorats i els principis de la sologamia, l'última tendència en relacions personals.

«Fa deu anys que entro a casa de la gent. Ja és hora que la gent entri a la meva», assegura la periodista, segons un comunicat de Mediaset España.

Càlida, receptiva, empàtica, lliure de prejudicis i amb la mateixa passió de sempre per conèixer i donar a conèixer històries que mereixen ser explicades. Així es presenta Samanta Villar en aquesta sèrie documental de Cuatro produïda en col·laboració amb Allcontents i Masanta Films.
La presentadora de formats que ja han triomfat a la cadena, com 21 días, 9 meses i Samanta y..., serà ara l'amfitriona de persones amb experiències vitals extraordinàries, homes i dones que aprofundiran en la seva pròpia història i la compartiran amb els espectadors.

En el nou format, Samanta Villar conviurà estretament amb els seus convidats, amb qui anirà desgranant les diferents experiències en un ambient de naturalitat, aliè a tota formalitat, com seria una trobada entre vells amics. En altres ocasions serà la periodista qui es traslladi a les cases dels protagonistes, convertint-se en la confident perfecta i la persona capaç de dotar cada història de la seva autèntica dimensió. La paternitat, el passat, les dones i el secret seran alguns dels conceptes que el nou programa abordarà.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (02:20 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: