Notícies | TV

«El foraster» estrena la sisena temporada visitant Santa Pau

Quim Masferrer torna aquesta nit a TV3 amb un primer lliurament que descobrirà el típic fesol
06-11-2018 22:56
0 vots
Quim Masferrer visita la zona volcànica de la Garrotxa. CCMA

Quim Masferrer visita la zona volcànica de la Garrotxa. CCMA

Aquesta nit, a les 22.40 h, El foraster torna a TV3 amb la seva sisena temporada. Quim Masferrer continuarà descobrint pobles de Catalunya a través de la seva gent. Entre els nous episodis, hi haurà un programa dedicat a Serinyà, on coneixerà la vida prehistòrica del Pla de l'Estany, i un altre a Pacs del Penedès, on s'endinsarà de ple a la verema de l'Alt Penedès; dues de les comarques on el programa no hi havia passat 48 hores.

Santa Pau, la primera parada

Situat al bell mig de la zona volcànica de la Garrotxa i envoltat de volcans mil·lenaris, Santa Pau s'enorgulleix d'oferir al món un producte únic: el fesol de Santa Pau. Aquest municipi serà el primer protagonista del programa.

Quim Masferrer tindrà 48 hores per comprovar, guiat per la Maria i en Lluís, fins a quin punt la terra és el reflex dels que hi viuen i la treballen. En Josep li farà conèixer el seu peculiar sistema de predicció meteorològica, i amb l'ajuda d'en Fidel, en Quim haurà d'afrontar un repte inesperat a l'ermita de Santa Margarida, construïda al bell mig del cràter del volcà. A més a més, desfilaran pel programa l'Eddie i la seva flota de segways i en David amb les seves històries de zombies garrotxins. I després d'haver conegut el poble des de terra, en Quim el descobrirà des de l'aire, enfilat dalt d'un globus per primera vegada a la seva vida.

El foraster s'ha convertit en un dels grans èxits de TV3 dels dar-rers anys. El programa va tancar l'última etapa com a líder indiscutible de la seva franja horària, i també va ocupar un lloc destacat a la llista de programes més vistos del mes i amb un índex qualitatiu de 8,6 al panel GFK. Els tres capítols més vistos de la cinquena temporada són el de Guils de Cerdanya, amb 626.000 espectadors i una quota del 23,1; Castellfollit del Boix, amb 620.000 i el 24,7 de quota, i Ascó, amb 585.000 i el 22,2.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (01:47 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: