Notícies | TV

Greg Nicotero: «Volem tornar als episodis més emocionals de 'The Walking Dead'»

El director ha assegurat al Festival de Cinema de Sitges que la sèrie durarà tres o quatre anys més
09-10-2018 18:04
0 vots
Greg Nicotero, al photocall del Festival de Cinema de Sitges. ACN

Greg Nicotero, al photocall del Festival de Cinema de Sitges. ACN

El productor, director i dissenyador d'efectes especials de la serie 'The Walking Dead', Greg Nicotero ha afirmat aquest dimarts al Festival de Cinema de Sitges que la sèrie durarà tres o quatre anys més. Durant el certamen es va projectar el primer episodi de la novena temporada, precisament dirigit per Nicotero. Ha assegurat que volen tornar en aquesta temporada als episodis «més emocionals i amb més sentiment». També ha manifestat que sobre el cinema de zombis sempre hi haurà espai per bones pel·lícules de zombis mentre hi hagi bones històries i guions que explicar.

En la roda de premsa d'aquest dimarts, Nicotero ha apuntat que l'objectiu era anar en la direcció on estava de 'The Walking Dead' durant les temporades 2,3 i 4. Ha assenyalat que «Volíem tornar a l'esperit d'aprofundir més en els personatges». Tot i que encara no s'ha parlat del final de la sèrie, ha assenyalat que la trama anirà evolucionant i que arribaran nous personatges que donaran un toc diferent a la sèrie.

Ell mateix ha recordat quan a l'any 2005 va estar al Festival de Cinema de Sitges on va rebre la Màquina del Temps, ha assegurat que en aquell moment no havia fet res comparat amb el que ha fet fins ara.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (14:12 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: