Notícies | TV

«Polònia» torna aquesta nit amb la temperatura alta

TV3 estrena a les 21.55 la catorzena temporada del programa de sàtira política
12-09-2018 19:24
0 vots
 CCMA

CCMA

"Polònia" torna aquesta nit (21.55 h) a TV3 amb la catorzena temporada. I ho fa amb temes ben calents. Després de la Diada, el govern de Quim Torra (Ivan Labanda) es reuneix per valorar la jornada i prendre les pròximes decisions. Enguany, el president ha incorporat una tecnologia revolucionària: el CAR.

Albert Rivera (Ivan Labanda) visita la periodista Lídia Heredia (Agnès Busquets) a "Els matins" de TV3 i acusa la cadena de manipuladora i d'aparell propagandístic durant una entrevista on s'acabaran perdent els papers.

Pablo Casado (David Marcé) ballarà, al ritme de "I'm sexy and I know it" dels LMFAO, per disputar-se amb Albert Rivera el títol de millor líder de la dreta política amb la seva versió "Te doy miedo y lo sabes".

La retirada dels llaços grocs de Catalunya continua sent una prioritat per a alguns unionistes que, com cada nit, preparen la brigada de neteja per eliminar-los.

En un altre banc, aquest cop entitat bancària, es produeix un particular atracament on els atracadors quedaran impunes tot i l'arribada de la policia.

A més, set dies abans d'acomiadar l'estiu, el programa descobrirà amb Tomàs Molina (David Olivares) la predicció meteorològica de la tardor. Una tardor molt calenta que fins i tot ha provocat una nova migració animal: l'arribada a Catalunya del Picoletus ibericus.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (16:29 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: