L'època daurada de les sèries no arriba al final i és que al llarg de la història de la televisió no s'ha vist tal quantitat de sèries d'exquisida qualitat i més, durant els mesos d'estiu. És per això que cal ser minuciós amb l'elecció de les sèries durant les vacances, assegurant els millors productes audiovisuals. Encara són recents els dies en què les úniques opcions eren les inesgotables reposicions i algun que altre 'reality', però ja no és així.

Sigui en el mòbil, tablet o televisió les opcions s'amplien de manera desmesurada i cal saber triar.

Pose

El productor de 'American horror stories', Ryan Murphy, torna a lluir-se com cocreador de l'inigualable drama,'Pose'. Més de 50 personatges LGTB protagonitzen la sèrie, ambientada a Nova York als anys 80'. 'Pose' ja compta amb els primers capítols a HBO des del 4 de juny.

El día de mañana

La nova sèrie espanyola adapta la guardonada novel·la d'Ignacio Martínez De Pisón. El jove Justo Gil arriba a Barcelona en els anys 60' i acaba convertint-se en espia per la policia franquista. La primera temporada es troba disponible a Movistar + des del 22 de juny.

Glow

El 29 de juny Netflix estrenava la segona temporada de 'Glow'. La història d'un grup de dones dels 80' centrada en un programa de lluita lliure femenina.

Heridas abiertas(Sharp objects)

Una altra aposta de HBO és 'Sharp Objects' ('Heridas abiertas') basada en la primera novel·la de Gillian Flynn i protagonitzada per Amy Adams. Del director de 'Pequeñas mentirosas' Jean-Marc Vallé, 'Heridas abiertas' explica la història d'una periodista que torna d'un psiquiàtric al seu poble natal i investiga un assassinat. La sèrie s'ha d'estrenar aquest mes de juliol.

Succession

Jesse Armstrong narra la història dels Redstone, una família multimilionària propietària d'una de les companyies amb més èxit mundial. Però per perpetuar-la Logan Roy ha de triar un successor, lloc pel qual els seus tres fills competiran. Disponible en HBO.

Castle Rock

La sèrie pretén connectar nombroses obres del conegut autor de thriller Stephen King. Un advocat especialitzat en penes de mort es desplaça a Castle Rock després de rebre una trucada des de la presó de Shawshank. S'estrenarà el 25 de juliol als Estats Units tot i que encara no hi ha data d'estrena a Espanya.

Dietland

Amazon Prime Vídeo va estrenar el 5 de juny el thriller que narra la història de Plum Kettle. Una escriptora que contesta les cartes de dones a una revista de bellesa, involucrada en la lluita feminista que lluita per acceptar-se a si mateixa. Amazon Prime Vídeo la va estrenar el 5 de juny.

Desaparecido

Si l'anime és la teva afició, 'Desaparecido', adaptació del manga 'Bokudake ga Inai Machi' de Kei Sanbe, és una bona elecció. La sèrie disponible a Netflix, Amazon i Prime Vídeo explica la història de Satoru, un repartidor amb una habilitat especial. Pot evitar morts saltant en el temps però no tot va sobre rodes. Una historia d'empatia i segones oportunitats també adaptada a imatge real.

Ozark

La sèrie que estrenarà la seva segona temporada el 31 d'agost es centra en un pare de família i assessor financer que acaba en un càrtel de Mèxic blanquejant diners. Per als seguidors de Breaking Bad.

Sacred games

El 6 de juliol s'estrenarà la temporada completa de l'adaptació de Vikram Chandra (Jocs sagrats). La primera sèrie índia a Netflix que combina bones dosis d'amor, sexe i violència.

Desencanto

Un cop més Matt Groening (creador dels Simpson) ens complimenta amb una sèrie d'animació per a adults. Desencant explica la història d'una princesa alcohòlica, el seu dimoni, i l'elf que els compaña en el món medieval de Dreamland.