Notícies | TV

«Joc de cartes» busca el millor restaurant del mercat de la Boqueria

Coneix els tres establiments que s'enfronten al capítol d'aquest dimecres a la nit
19-06-2018 16:29
0 vots
Moment del programa d'aquest dimecres. CCMA

Moment del programa d'aquest dimecres. CCMA

El viatge per Catalunya a la recerca dels millors restaurants que cada setmana proposa Marc Ribas i TV3 amb "Joc de cartes" fa parada aquest dimecres (22.35 h) a la Boqueria de Barcelona, un mercat que ha resistit l'esperit popular dels mercats catalans de sempre, tot i les diferents transformacions que hi ha hagut al seu voltant.

Ribas coneixerà Quim Màrquez, que dona nom a la seva parada: El Quim de la Boqueria. Ell participa al costat del seu fill, en Yuri, que continua el negoci familiar. Comptaran també amb tota una institució a la Boqueria, Juanito Bayen, que fa més de 60 anys que està darrere la barra del seu restaurant: el Pinotxo. Ell concursarà amb el seu nebot i mà dreta, Jordi Asín. I, per últim, descobriran el Kiosk Universal, amb els copropietaris i germans Alfonso i Benja Domínguez, que de ben petits ja corrien pel mercat i la parada de la família. Tot programa especial ha de tenir una traca final i serà gràcies a una visita molt àcida i inoblidable.

"Joc de cartes" és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. En cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina, i d'una zona determinada, s'enfrontaran entre si per aconseguir ser el millor. El guanyador s'emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local.

I després, a les 23.35, "Joc de cartes" descobrirà el millor restaurant de cuina de fusió del Vallès Occidental.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (09:21 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: