Notícies | TV

Així és «El got d'aigua», el nou programa de TV3 per trobar el millor orador

La cadena catalana posarà a prova la dialèctica de 20 joves d'entre 15 i 22 anys al llarg d'onze capítols
19-06-2018 20:38
1 vot
La presentadora i les dues coachs CCMA

La presentadora i les dues coachs CCMA

El got d’aigua” és el nou programa de TV3, un espai on, segons emfatitza la pròpia cadena, la paraula serà la protagonista. Un “docutaiment” amb ingredients de “talent show” que buscarà el millor orador entre 20 joves d’entre 15 i 22 anys. Guanyarà el qui aconsegueixi seduir el públic i el jurat amb el domini del contingut i la posada en escena del seu discurs.

La periodista i reportera de TV3 Samantha Vall conduirà l’espai, que s’emetrà a partir de setembre. Les “coachs” del programa, Alba Florejachs i Gemma Lligadas, ajudaran als concursants a millorar-ne el fons i la forma del discurs.

Els participants seran seleccionats entre centenars d’estudiants d’instituts i universitats catalanes i lluitaran per convertir-se en el millor orador. Durant 11 capítols hauran de demostrar la seva destresa per elaborar un discurs a partir de les vivències que els proporcionarà el programa. Cada setmana,"El got d'aigua" els reptarà amb una experiència, sorpresa per a ells, que els farà entrar en contacte amb un món desconegut i amb personatges interessants. Amb la vivència hauran de trobar la inspiració per elaborar un discurs d'un minut i mig.

Els participants hauran de superar les diferents fases eliminatòries que els permetran arribar a la final, on només tres aspiraran a ser el guanyador. Els joves candidats hauran de sotmetre’s a l’escrutini del jurat, però també al públic present al plató, que votarà quins discursos els han emocionat o els han arribat més.

El jurat del programa estarà format per les dues coaches i un convidat del món de la comunicació, que serà diferent cada setmana.

Al final del procés, qui elabori el millor discurs es convertirà en el guanyador d’“El got d’aigua” i gaudirà d'una estada de deu dies a Silicon Valley, als Estats Units, dins el marc del programa de Comunicació i Emprenedoria d’EduCaixa, de l’Obra Social “la Caixa.”

Qui són la presentadora i les dues coaches?
Samantha Vall, periodista i reportera de TV3, serà la conductora del plató i acompanyarà els joves en les seves vivències setmana rere setmana.

Alba Florejachs, actriu de teatre i televisiva del programa de TV3 “Polònia”, té recorregut, a més, en el “coaching” d’actors joves. A “El got d’aigua” ajudarà els participants a fer brillar la posada en escena del seus discursos. Amb les eines de la interpretació farà un treball emocional que els portarà a un terreny pròxim i, de vegades, molt divertit.

Gemma Lligadas és llicenciada en Dret Públic, Política Internacional i professora d’argumentació a ESADE. Ella s’encarregarà del contingut. Partirà de les idees pròpies dels joves concursants i els ajudarà a endreçar-ho de manera que sigui coherent i efectiu. Treballarà sobre l’estructura i el contingut a través del diàleg i l’intercanvi d’idees amb els concursants.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (10:21 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: