'Joc de Cartes' es desplaça fins a un dels centres comercials més emblemàtics de Barcelona: l'Illa Diagonal. Amb motiu del seu 25è aniversari, buscaran quin és el millor restaurant de la zona del rebost de l'Illa Diagonal.

Marc Ribas s'endinsarà en la cuina marinera que ofereix el Ribera Manero, el restaurant amb peixateria que regenta Carles Centelles. Tot seguit canviaran peixos i marisc per les millors fruites i verdures de temporada. Les trobaran a Camarasa Fruits, l'espai que condueix Marc Taribó, tercera generació al capdavant del negoci d'aquests productes d'alta qualitat. I, per acabar, viatjaran fins al Japó amb Anna Saura i el seu restaurant, el Sakura Ya, un dels restaurants japonesos pioners de la ciutat. En aquesta ocasió, Marc Ribas i els restauradors rebran una inesperada visita, que no passarà desapercebuda per ningú.Després el millor restaurant a la fresca de la Cerdanya

Marc Ribas cercarà el millor restaurant a la fresca de la Cerdanya. Anirà fins a la Fonda Cobadana a Urús, un establiment inaugurat per l'avi de Martí Ponce, que avui dia n'és el propietari, juntament amb la seva parella Ariana Belchi, a més del cap de cuina. Coneixerà el clam familiar de l'Olga i Eva Domingo del restaurant Els Torrents, a Santa Eugènia de Nerellà, una masia envoltada de natura i animals de tot tipus on l'encarregada de remenar les olles és la Montse, la seva mare. I acabarà degustant les receptes inspirades en la cuina de l'àvia de Natàlia Barberà, xef i propietària de Cal Torru de Bolvir, un restaurant que dirigeix amb el seu marit, Ramon Torruella.