Notícies | TV

«La Catedral del Mar» s'estrena aquest dimecres a Antena 3

La sèrie està composta per una sola temporada de vuit capítols de menys d'una hora de durada
22-05-2018 13:09
0 vots
Una imatge de la sèrie. Antena3

Una imatge de la sèrie. Antena3

'La Catedral del Mar' s'estrenarà aquest dimecres a la nit a Antena 3. La sèrie, basada en la novel·la homònima d'Ildefonso Falcones i produïda per Televisió de Catalunya, Diagonal TV i Atresmedia, està composta per una sola temporada de vuit capítols de menys d'una hora de durada. El repartiment de 'La Catedral del Mar' el formen Aitor Luna, Michelle Jenner, Silvia Abascal, Pablo Derqui, Andrea Duro, Ginés García Millán, Daniel Grao i Josep Maria Pou, sota la direcció de Jordi Frades.

Rodolf Sirera ha estat el responsable de l'adaptació de la novel·la d'Ildefonso Falcones, de la qual se n'han venut més de sis milions d'exemplars en més de 40 països i ha estat traduïda a més de quinze idiomes. La producció també ha comptat amb l'ajuda del Departament de Cultura de la Generalitat.

En el primer capítol de la serie, que es diu 'Fugitius' Bernat Estanyol contraurà matrimoni amb Francesca Esteve, però les noces es veuen enterbolides per l'arribada del senyor de Bellera, amo d'aquelles terres, qui utilitza els seus drets feudals amb la núvia.

Francesca dóna a llum l'Arnau, un nen que té en una piga al costat de l'ull, la mateixa marca de naixement de Bernat. El senyor de Bellera s'emporta Francesca i el seu fill al seu castell. Poc després Bernat descobreix que el seu fill està desnodrit i decideix fugir amb ell.

Bernat marxa cap a Barcelona on espera que la seva germana Giomona l'aculli en la terrisseria del seu marit Grau Puig.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (12:06 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: