Notícies | TV

Com serà el Quim Torra de «Polònia»?

El programa de sàtira de TV3 introdueix aquesta nit el personatge del nou president de la Generalitat
16-05-2018 18:32
0 vots
Puigdemont cedirà el seu despatx a Torra. CCMA

Puigdemont cedirà el seu despatx a Torra. CCMA

Aquest dijous, a les 21.55, el 131è president de la Generalitat arriba al "Polònia". Quim Torra (Ivan Labanda) s'instal·larà al seu despatx per començar a treballar, però hi trobarà diversos entrebancs que l'hi impediran.

És molt possible que, a hores d'ara, els ciutadans encara no tinguin gaire clar el qui, el què i, sobretot, el com del nou govern de la Generalitat. És per això que el programa comptarà amb una guia per entendre aquesta flamant legislatura.

A més, continua la pugna entre Mariano Rajoy (Queco Novell) i Albert Rivera (Sergi Cervera). Per intentar decidir quin dels dos es mereix els vots i l'estima dels espanyols, participaran al concurs "Qui és més patriota?".

Viure de renda és el somni de qualsevol treballador, però no cal tenir un avantpassat amb herència milionària per aconseguir-ho. Inés Arrimadas (Lara Díez) demostrarà que, en el cas dels polítics, per assolir-ho només cal un oponent que tingui un passat polèmic a les xarxes.

Alguns membres de la CUP comencen a dubtar del seu paper. Vidal Aragonés (Ivan Labanda) i Carles Riera (Cesc Casanovas) debatran sobre l'abstenció del partit per fer Quim Torra president. Tot això, amb l'ajuda inestimable de Josep Pla (Marc Rodríguez).

El president Torra sap que té totes les mirades fixades en la seva gestió de govern. Tindrà la sensació d'estar observat en tot moment, fins i tot a l'hora d'anar a dormir.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (15:01 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: