Notícies | TV

Emilia Clarke: «A Juego de Tronos cobro el mateix que els meus companys»

L'actriu confessa que és el primer rodatge en què li paguen el mateix que els actors masculins
16-05-2018 14:30
0 vots
Clarke dona vida a Daenerys HBO

Clarke dona vida a Daenerys HBO

El debat al voltant de la igualtat salarial ha arribat a Hollywood en els últims mesos, enmig del moviment Time 's Up. Moltes són les actrius que s'han sumat a la discussió, entre elles Emilia Clarke, que ha assegurat que sempre ha rebut el mateix salari que els coprotagonistes masculins de Juego de Tronos.

"A Juego de Tronos sempre m'han pagat el mateix que als meus companys masculins", va dir l'actriu. "Va ser el meu primer treball i no hi va haver discriminació per ser dona en el meu sou", va assegurar l'actriu en una entrevista per Women in Motion durant el festival de Cannes.

Clarke, que dóna vida a Daenerys, també va parlar sobre l'última temporada de Juego de Tronos i va confessar que no està segura de com acabaran totes les intrigues i els enfrontaments pel Tron de Ferro. "Serà com cap de nosaltres imaginem", ha avançat sobre el desenllaç.

Després de set temporades interpretant a la Mare de Dracs, Clarke haurà de acomiadar-se del paper que la va llançar a la fama. "Realment és com preparar-se per anar-se'n de casa ... és emocionant, però és trist i aterridor, tot al mateix temps", ha assenyalat.

Juego de Tronos tornarà amb la seva vuitena i última temporada a 2019.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (21:50 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: