El cuiner Alberto Chicote, protagonista i conductor del programa "Pesadilla en la cocina", torna aquest dimecres amb un nou capítol que inaugura la sisena temporada, un repte, segons informa la cadena, ja que s'enfrontarà "a la pitjor qualitat del menjar "de la història del programa.

En aquesta sisena edició, el xef es mesurarà, també, amb alguns personatges complicats i conflictius ja des de la primera emissió, que s'obre en un restaurant xinès "de carta interminable i oferta impossible", amb més de cent ofertes permanents en el seu menú.

Així és el Mizuna Thai, un local de Girona on "desconcerten als clients i tornen bojos a empleats, en un afany a la desesperada per abastar més del compte".

Segons els responsables del programa, "el que va començar sent un restaurant xinès s'ha convertit en un negoci de menjar tailandès, japonès, xines i coreà, sense sentit ni organització" i Chicote "haurà de valer-se del seu coratge i perseverança per fer entrar en raó a amos, cuiners i cambrers "i treure al negoci de la ruïna.

En la nova "Pesadilla en la cocina" destacarà amb força l'oferta de restauració regional i es viatjarà a Almeria, València, Còrdova, Cantàbria, Astúries, Madrid, Pamplona i Girona per visitar restaurants en risc de fallida.

El programa, versió espanyola del format internacional "Kitchen Nightmares", que va arribar a la fama mundial amb el cuiner britànic Gordon Ramsey, es va convertir en l'estrena d'entreteniment més vist de la història de la cadena (2.802.000 i un 13,7% de share), amb una mitjana total en la primera temporada de l'11,8%, aconseguint el seu màxim el 22 de novembre de 2012 amb un 15,2% i 2.987.000 de seguidors.