Notícies | TV

«Joc de cartes» estrena avui la segona temporada a TV3

Marc Ribas visitarà aquesta nit la comarca d'Osona per descobrir quin és el millor restaurant de la cuina del porc de la Plana de Vic
20-03-2018 22:32
0 vots
Marc Ribas. CCMA

Marc Ribas. CCMA

Marc Ribas torna des d'avui a TV3 amb la segona temporada de Joc de cartes, un espai en el qual els millors restaurants de Catalunya competeixen per emportar-se un premi de 5.000 euros. El primer lliurament, que TV3 emetrà aquesta nit a les 22.35 h, visitarà Osona per trobar els millors restaurants de la cuina del porc de la Plana de Vic.

La mecànica serà la mateixa que en l'edició anterior. En cada capítol, quatre propietaris de restaurants de la mateixa zona i amb un mateix tipus de cuina presentaran la seva proposta gastronòmica i ells mateixos en seran els jutges. Cada restaurador rebrà al seu restaurant els altres participants i Marc Ribas, els quals hauran de valorar de 0 a 10 cinc aspectes de cada local: l'espai, la cuina, el menú, el servei i el preu. També hi haurà una nova categoria, el Segell Blau, que Agbar atorgarà al local més sostenible.

Un cop els quatre propietaris hagin passat pels quatre restaurants es viurà el moment més important del programa: l'enfrontament final. És el punt en què els restauradors sabran quina nota ha rebut el seu restaurant i coneixeran la classificació provisional del capítol. Durant l'enfrontament descobriran les votacions detallades i hauran de justificar la nota que han posat als seus competidors. 

En aquesta segona temporada, el programa visitarà l'Empordà per conèixer la millor proposta de la cuina empordanesa. El format també buscarà la millor cuina de mercat de La Boqueria de Barcelona, el millor restaurant de cargols de la Noguera, els millors calçots del Camp de Tarragona, la cuina de cullera de la vall de Camprodon, els millors food trucks d'Igualada, el millor establiment de gastronomia àrab de Barcelona, el millor restaurant vegetarià i la millor cuina del bolet del baix Montseny.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (10:54 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: