Notícies | TV

«Fama, a bailar» arrenca a Movistar + amb 16 concursants

El talent de dansa, que es va estrenar aquest diumenge en 'prime time', està presentat de nou per Paula Vázquez
0 vots
Paula Vázquez, al capdavant de 'Fama, a bailar'. TWITTER

Paula Vázquez, al capdavant de 'Fama, a bailar'. TWITTER

La nova edició de 'Fama, a bailar' ha començat a fer els primers passos. Aquest diumenge va tenir lloc l'estrena del talent de dansa al canal # 0 de Movistar +. Paula Vázquez ha tornat a posar-se al capdavant del programa amb tot el seu entusiasme. Ella mateixa s'encarregava d'escalfar motors en les hores prèvies a l'estrena.


Els participants d'aquesta edició de 'Fama, a bailar' ja són a l'Acadèmia, disposats a aprendre dels professors i a demostrar els seus dots de ball sobre l'escenari. Així va ser la seva presentació.


Per aquesta cita tan especial, des de 'Fama, a bailar' van decidir comptar amb la presència d'un dels duets del moment. Aitana i Ana Guerra van ser les artistes elegides per amenitzar el primer programa del nou. La parella sortida de 'Operación Triunfo 2017' va interpretar sobre l'escenari el seu famós tema 'Lo malo', que promet a convertir-se en el més ballat d'aquest estiu.


Després de la seva actuació, Aitana i Ana Guerra es van asseure al costat dels 16 concursants de 'Fama, a bailar' per compartir experiències i repartir consells entre els aspirants. De fet, el format del talent recorda al seguit per TVE per l'última i exitosa edició d' 'Operación Triunfo'. De fet, 'Fama, a bailar' comptarà també amb una cadena 24 hores per seguir tot el que passa al programa des de dins.Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (00:38 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: