Notícies | TV

L'hora de triar parella

"¿Quién quiere casarse con mi hijo?" emet avui el seu capítol final
0 vots
David i la seva mare Cuatro.com

David i la seva mare Cuatro.com

Cuatro ofereix avui, a les 22.30 hores de la nit, la final de "¿Quién quiere casarse con mi hijo?", de manera que les mares descobriran la candidata que han triat els seus fills, que hauran de prendre una decisió: abandonar el niu amb la dona de la seva vida o seguir a casa amb la mare.

El camí ha estat llarg i complicat. Les mares no han estat disposades a obrir la seva casa i el seu cor a totes les pretendents. Algunes han utilitzat les seves armes de mare per fer que els seus fills prenguessin una decisió o una altra mentre que alguns d'ells, per la seva banda, les han desafiat a l'hora de triar a la possible dona de les seves vides.

En el programa d'aquesta nit, les mares es reuniran per primera vegada entre elles i faran un balanç de tot el que han viscut fins ara en el programa.

Les mares no han vist els seus fills des del romàntic viatge que van emprendre amb les dues finalistes: van tornar un dia abans i encara no saben a quina noia han triat. En el transcurs de la gala final es descobriran totes les seves decisions en un lliurament carregat d'emoció, decepció, alegria i nervis.

A més, durant el programa M. Carmen descobrirà la traïció de Cristofer i Juan Carlos i decidirà explicar-ho al seu fill. Les imatges seran dures per a Luis Ángel, ja que el jove es començava a enamorar de Joan Carles.

Per la seva banda, David haurà de prendre una decisió entre Maria i Raquel, Rubén es decantarà per Ginna o Graci, Daniel es debatrà entre la seva candidata Zaida o seguir vivint amb la seva mare, Pilar, i José Luis optarà per quedar-se amb Alis o fer cas als consells de la seva progenitora, Toya.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (19:56 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: