Notícies | TV

Netflix vol fitxar Gwyneth Paltrow i Barbra Streisand

Els productors Ryan Murphy i Brad Falchuk han ofert a les actrius protagonitzar «The Politician»
07-02-2018 22:41
0 vots
Gwyneth Paltrow. REUTERS

Gwyneth Paltrow. REUTERS

La maquinària de Netflix segueix rendint a ple rendiment, amb nous projectes de ficció per a curt i llarg termini. Una de les últimes produccions que la plataforma ha posat en marxa porta per títol The Politician, i al seu darrere hi ha Ryan Murphy i Brad Falchuk, els creadors de la reeixida American Horror Story.

Els responsables d'aquesta comèdia es troben en plena fase de preproducció i, segons informa el portal nord-americà Deadline, podria incloure dos fitxatges de renom per encapçalar l'elenc: Gwyneth Paltrow i Barbra Streisand. A més, l'oferta que haurien fet arribar Murphy i Flachuk a Streisand també inclouria la possibilitat que la veterana actriu dirigeixi alguns dels episodis.

Paltrow i Streisand s'unirien així a Ben Platt ( Notas Perfectas), l'únic actor confirmat fins ara per protagonitzar una ficció que, segons avança el portal, girarà al voltant d'un jove ric que aspira a començar una carrera en el món de la política. La sèrie, que podria arribar a la plataforma a final d'aquest any o principi del 2019, abordarà, a més de la política, diverses temàtiques de tall social, amb un plantejament que, sense riure's de la realitat, inclourà gotes d'humor. Tampoc es descarta, malgrat que no s'ha confirmat, que la trama inclogui alguns números musicals, com a Glee, creada per Ryan Murphy.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (05:05 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: