Notícies | TV

Arriba «La Peste», la nova sèrie de Movistar +, que se situa a la Sevilla del s. XVI

El thriller de sis episodis, que ja està disponible, proposa un passeig per la història de la capital andalusa
12-01-2018 14:55
0 vots
Imatge promocional. Movistar

Imatge promocional. Movistar

L'estrena mundial de la nova sèrie de Movistar + La Peste, creada per Alberto Rodríguez i Rafael Cobos, i que proposa un passeig per la Sevilla del segle XVI, va tenir lloc ahir a la capital d'Andalusia, on es desenvoluparan més rutes per descobrir les localitzacions reals del projecte i exposicions a peu de carrer. La temporada completa de la sèrie estarà disponible a Movistar + a partir d'avui.

«La Peste va ser el primer projecte que vam posar en marxa, des del principi somiàvem a fer un producte que pogués competir amb el millor contingut europeu. El treball dels guions i la documentació, la utilització de tots els recursos possibles al servei de la història i la clara aposta per la creativitat i el talent dels equips són les claus del que volem aconseguir: un producte basat en la qualitat i l'exigència», va exposar Domingo Corral, director de Ficció de Movistar+.

El thriller de sis episodis està protagonitzada per Pablo Molinero, Paco León, Patricia López Arnáiz, Manuel Solo, Sergio Castellanos, Paco Tous, Cecilia Gómez i Lupe del Junco, entre d'altres.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (13:04 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: