Notícies | TV

Nacho Tarrés parla de la música i l'estat d'ànim a «L'ofici de viure»

El músic manresà és un dels convidats del programa que emet aquest dimecres TV3
12-12-2017 10:24
0 vots
Tarrés, durant el programa. CCMA

Tarrés, durant el programa. CCMA

Aquest dimecres, 13 de desembre, a les 00.05, TV3 emet el capítol "Música i estats d'ànim" del programa "L'ofici de viure", que tractarà sobre els efectes de determinades melodies en el nostre cervell. L'espai de psicologia i espiritualitat pràctica comptarà amb la participació del manresà Natxo Tarrés.

El músic del grup Gossos i musicoterapeuta, explicarà la seva experiència espiritual i d'autoconeixement a través de la música. Segons Tarrés, un dels mals de la nostra societat és la creixent desconnexió amb l'entorn i de nosaltres, i la música pot ajudar a recuperar-ne la connexió.

El programa també entrevista Jordi A. Jauset, enginyer, músic i especialista en música i cer­vell, que corre maratons escoltant música i explica quins efectes tenen determinades melodies sobre el nostre estat d'ànim.

L'audició dels cants harmònics del grup MuOm, una coral que no fa servir ni paraules ni textos en les seves composicions, tancarà el capítol.

"L'ofici de viure" busca formes alternatives de pensar i també de viure, per fer front a les dificultats que suposa el dia a dia en la societat actual.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (16:03 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: