Notícies | TV

El Super3 s'omple de pel·lícules durant el pont

S'emetran dotze llargmetratges protagonitzats per en Doraemon, en Shin Chan, en Tintín i en Tom i en Jerry
05-12-2017 19:52
0 vots
«Shin Chan». CCMA

«Shin Chan». CCMA

A banda dels dies 6 i 8, que són festius, molts súpers també tindran festa el dia 7, ja que és jornada festiva a moltes escoles de Catalunya. El canal Super3 ha preparat una programació especial per a aquests tres dies, amb l'emissió de quatre pel·lícules diàries, que tenen com a protagonistes personatges molt coneguts del Super3: Doraemon, Shin Chan, Tintín i Tom i Jerry. A més, no hi faltaran el programa "El Mic i els seus amics" i les sèries habituals del canal, com "Pirata i Capitano", "Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir", "Els germans Kratt", "Noddy, un detectiu al País de les Joguines", "Raa Raa, el lleó escandalós", "El Zack i el Quack", "Els pingüins de Madagascar" o "El detectiu Conan".

Dimecres, 6
Demà, dimecres, es podran veure les pel·lícules "Doraemon i el viatge a la Xina del passat" (12.30), "Shin Chan: La pel·lícula. Això és una animalada" (14.00), "Tintín i el llac dels taurons" (15.40), i "Tom i Jerry: Operació d'espionatge" (19.35).

Dijous, 7
Les pel·lícules programades per dijous són: "Doraemon i el regne d'en Kibo" (12.30), "Shin Chan i el petit samurai" (14.20), "Tintín i l'afer Tornassol" (15.55), i "Tom i Jerry: Una aventura gegantina"(19.45).

Divendres, 8
I divendres, els súpers tenen una cita amb "Doraemon i el secret del laberint" (12.30), "Shin Chan: els adults contraataquen" (14.10), "Tintín i el Temple del Sol" (15.40) i "Tom i Jerry: Robin Hood i el ratolí del bosc de Sherwood" (19.50).

Totes aquestes pel·lícules s'afegeixen a les pel·lícules protagonitzades per en Doraemon i els seu amics que es poden veure els caps de setmana. Dissabte, a les 15.50, serà el torn de "Doraemon: Atlantis, el castell del mal", i diumenge, a la mateixa hora, es podrà veure "Doraemon i els cavallers emmascarats".

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (14:41 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: