Notícies | TV

«Velvet Colección», la sèrie revelació, tindrà una altra temporada

La seqüela de la ficció d'Antena 3 s'ha convertit en la més vista de Movistar +
05-10-2017 22:14
0 vots
La gran revelació de la temporada. Movistar

La gran revelació de la temporada. Movistar

Velvet Colección, seqüela de la reeixida sèrie d'Antena 3 produïda per Movistar + en col·laboració amb Bambú Producciones, tindrà una segona temporada després d'haver-se convertit en la sèrie més vista de la plataforma de Telefónica, en què ha superat fins i tot Juego de Tronos, sens dubte la ficció més popular del moment arreu del planeta.

La nova temporada de la sèrie, que combina moda i embolics amorosos, arribarà el 2018, segons un comunicat enviat per la plataforma.

L'episodi pilot de Velvet Colección va aconseguir en la seva estrena, el 22 de setembre, xifres similars al debut de la setena temporada de Juego de Tronos. Segons Movistar +, es tracta d'un contingut amb un perfil majoritàriament femení (62%) que també aconsegueix arribar als homes de més de 55 anys (21,5%), un target molt similar al de l'audiència recollida per la ficció a Antena 3, on també va batre rècords en les seves quatre temporades.

El repartiment d'aquesta temporada és format per Adrián Lastra, Asier Etxeandia, Marta Hazas, Diego Martín, Aitana Sánchez-Gijón, Imanol Arias, Adriana Ozores i Mónica Cruz, entre d'altres. Velvet Colección ha estat la primera de les moltes novetats de producció pròpia que Movistar té previst estrenar aquesta tardor, com La Zona, Vergüenza i La Peste.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (16:42 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: