Notícies | TV

TV3 entrevista el President Puigdemont per analitzar la Diada i l'1-O

Catalunya Ràdio i la televisió autonòmica emetran en directe i simultàniament l'espai a partir de les 10
12-09-2017 21:52
0 vots
Puigdemont al Parlament. EFE

Puigdemont al Parlament. EFE

Vicent Sanchis, director de TV3, entrevistarà, avui a les 22.00 h, el President de la Generalitat, Carles Puigdemont. L'entrevista es podrà seguir en directe simultàniament a TV3 i Catalunya Ràdio.

El ple del Parlament de Catalunya ha aprovat la Llei del referèndum d'autodeterminació i la Llei de transitorietat jurídica i fundacional de la república. La resposta del Tribunal Constitucional ha estat l'enviament urgent i preferent, a petició del president espanyol, Mariano Rajoy, de la suspensió cautelar de la convocatòria del referèndum de l'1-O i l'enviament d'advertiments al govern de la Generalitat, a la mesa del Parlament, als 948 alcaldes i a 60 alts càrrecs, entre els quals hi ha els màxims responsables del Mossos d'Esquadra i els directors de mitjans de comunicació públics.

Ara s'inicia un escenari polític nou amb tot d'interrogants sobre la celebració del referèndum que el President de la Generalitat, Carles Puigdemont, haurà de respondre en aquesta entrevista que es farà des del claustre gòtic del Palau de la Generalitat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (13:40 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: