Notícies | TV

«Estàs igual!», el nou programa de TV3 que viatja al passat a partir d'una foto

El presentarà cada dijous l'actriu Cristina Brondo i reunirà persones per rememorar un moment que van viure
12-09-2017 16:17
0 vots
Moment de la presentació del nou programa. ACN

Moment de la presentació del nou programa. ACN

A partir d'aquest proper dijous, els espectadors de TV3 podran veure el programa 'Estàs igual!', una de les novetats de la nova temporada de la cadena. Estarà presentat per l'actriu Cristina Brondo i tindrà com a fil conductor una imatge del passat entre un grup d'amics, que ara es retrobaran per repetir la mateixa instantània. Més enllà de la foto, el programa s'endinsarà en les històries personals de cada personatge i en el moment que van viure plegats. "El programa beu de la nostàlgia, però també mira cap al futur dels protagonistes", ha explicat Manu Menéndez, el director de la nova producció. Després de les seves interpretacions a sèries com 'Poblenou' o 'Rosa', Cristina Brondo tornarà a la televisió pública catalana amb un paper diferent, però sense deixar de banda "les històries i les emocions" del món artístic.

El nou programa, que s'inspira en el format de 'Get the Picture' de la televisió danesa, s'emetrà cada dijous després del 'Polònia' a les 22.35 hores i comptarà amb un total de 13 capítols. En cadascun d'ells, la presentadora descobrirà una experiència vital d'algun dels personatges i l'ajudarà a retrobar-se amb les persones amb qui la va viure. Això la portarà conèixer un grup de voluntaris olímpics, campions d'Espanya de vòlei o una companyia de pallassos que treballa amb infants malalts. El primer episodi reunirà uns antics companys de mili 32 anys després.

"El punt de partida i el punt final són dues fotografies separades en el temps", ha avançat Manu Menéndez. Així, cada capítol acaba amb la repetició de la mateixa imatge que els personatges es van fer anys enrere i en el mateix lloc on es va fer. La presentadora és qui fa la foto final, que intenta ser el més idèntica possible a l'original.

En alguns casos, els retrobaments també aniran acompanyats de sorpreses que els convidats no s'esperen, com és el cas del cuiner Jordi Cruz en el darrer episodi. "Tot és molt real", ha confessat Brondo, que també ha participat en el guió i en la recerca de les històries. "La Cristina ha fet de presentadora, investigadora, entrevistadora, ha solucionat problemes i ha sigut còmplice dels personatges", ha detallat Menéndez.

Segons Cristian Trepat, cap d'Entreteniment i Culturals TV3, aquesta producció forma part de l'aposta de TV3 "pels programes d'històries de personatges i de personatges amb història", que expliquen experiències "que podrien ser la nostra pròpia història".

Banda sonora especial
La sintonia del programa, que ja es pot escoltar en el vídeo promocional, està composada i interpretada pel músic Joan Colomo. Segons Ignasi Marcet, productor executiu del grup LaviniaNext, que ha elaborat el programa juntament amb TV3, fins i tot "podria ser un hit". La selecció musical ha anat a càrrec de Miqui Puig i inclou diversos temes d'època.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (13:40 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: