Notícies | TV

Neox anuncia que emetrà la reeixida sèrie «Friends»

La ficció protagonitzada per Jennifer Aniston torna a la televisió en obert després de la seva programació als canals FDF i Cuatro
22-08-2017 21:46
0 vots
Una escena de «Friends»

Una escena de «Friends»

La cadena d'Atresmedia Neox emetrà la reeixida sèrie americana Friends, de manera que aquesta producció tornarà a ser vista en obert a l'estat espanyol.

Després d'unes setmanes en què la cadena ha estat alimentant el rumor a Twitter a través de l'etiqueta #BeNeoxMyFriend, finalment ha transcendit que la ficció sobre l'amistat arribarà a Neox.

Així, la producció protagonitzada per Jennifer Aniston, Matt LeBlanc i Matthew Perry, entre d'altres, tornarà a veure's a l'estat espanyol després d'haver estat emesa al Canal+ primer, i a FDF i Cuatro posterioment.

Aquest cas és un nou exemple del salt de Mediaset cap a Atresmedia, tal com també va passar amb la ficció House.

Friends es va emetre per primera vegada el 1994 a la cadena NBC i va acabar deu anys després, el 2004. A Espanya es va estrenar per mitjà de Canal+ tres anys després, el 1997.

Creada i produïda per Marta Kauffman i David Crane, la sèrie retrata de manera còmica la vida d'un grup d'amics –Rachel Green, Monica Geller, Phoebe Buffay, Joey Tribbiani, Chandler Bing i Ross Geller– que viuen a Manhattan, Nova York.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (23:20 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: