Notícies | TV

Els germans Coen estrenaran una minisèrie western a Netflix

Joel i Ethan faran el salt a la petita pantalla el 2018 amb una producció sobre el salvatge Oest
10-08-2017 15:50
0 vots
 Els germans Coen.

Els germans Coen.

El salt a la petita pantalla dels germans Coen ja té lloc un suport on emetre's. Els populars cineastes han escollit a Netflix, el popular servei de 'streaming', com la plataforma que acollirà el seu primer projecte televisiu: el 'western' d'històries creuades anomenat 'The Ballad of Buster Scruggs'.

La minisèrie ambientada al salvatge Oest arribarà a Netflix al llarg del 2018 amb sis episodis protagonitzats per Tim Blake Nelson, que donarà vida a Buster Scruggs després d'haver treballat anteriorment amb els Coen a la cinta 'O Brother!' que va adaptar un conegut poema d'Homer.


Antologia de sis històries sobre la frontera americana


"Estem en 'streaming'!" han confirmat amb el seu popular to els propis Coen a través d'un comunicat oficial després que Netflix anunciés l'adquisició del seu projecte. Segons la pròpia plataforma de 'streaming', aquesta minisèrie serà "una antologia de sis històries sobre la frontera americana a través de l'única i incomparable veu de Joel i Ethan Coen. Cada capítol serà una història diferent sobre l'Oest americà".

No serà la primera vegada que els Coen, que escriuran i dirigiran tots els episodis, es passen al 'western'. I és que els germans ja van tractar aquest gènere cinematogràfic en 2007, amb 'No es país para viejos' i de manera més òbvia en 2010, amb l'estrena de la cinta 'True Grit' ( 'Valor de Llei').

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (03:26 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: