Notícies | TV

Les capes de "Juego de Tronos" són catifes barates de l'IKEA

La multimilionària producció fa servir peces de la marca sueca per vestir la Guàrdia de la Nit
09-08-2017 17:04
0 vots
Una imatge de la guàrdia de la nit. HBO

Una imatge de la guàrdia de la nit. HBO

Tot i ser una de les produccions més cares de la història de la televisió, amb pressupostos que superen els 10 milions d'euros per episodi, "Juego de Tronos" intenta estalviar en algunes partides, com pot ser el vestuari.

I és que, segons ha admès la pròpia directora d'ambientació de la sèrie, Michele Clapton, el vestuari del batalló militar encarregat de vetllar per la frontera septentrional dels regnes ficticis de gegants, zombis i altres amenaces, està fet amb catifes de l'IKEA.

Així que ja ho sabeu, podreu anar a qualsevol IKEA i adquirir, per un mòdic preu, aquestes catifes en cas de voler-vos disfressar d'aquests llegendaris soldats.

De totes maneres, les haureu de "tallar, afaitar, tenyir i customitzar", tal i com van fer els responsables d'ambientació i vestuari de la sèrie per aproximar el seu aspecte al màxim a la roba militar que recreen a la sèrie. Les xarxes s'han fet ressò d'aquesta notícia i alguns ja es pregunten si el tro de ferro és en realitat una cadira Poång personalitzada.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (19:33 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: