Notícies | TV

Revelacions, promeses i molts dracs en un vibrant capítol de "Juego de Tronos"

Descobreix les claus de la nova entrega de la setena temporada del drama medieval
07-08-2017 14:29
0 vots
Una imatge del 7x04. HBO

Una imatge del 7x04. HBO

La setena temporada de "Juego de Tronos" no s'atura per res ni per ningú. El 7x04 del despietat drama medieval de la HBO ja és aquí, després d'estar en el centre de la polèmica com a víctima dels ciberatacs a la popular cadena televisiva i arriba acompanyat d'esperats retrobaments, una promesa incompleta i dracs, molts dracs.

Daenerys lidera la batalla

L'hivern ha arribat i la calor pot arribar a ser un combustible més poderós que una bona foguera encesa com a ofrena al Déu de la Llum. Els Stark que segueixen amb vida es reagrupen a Invernalia i ara Sansa, un místic Bran i Arya esperen l'arribada de Jon Snow, el seu Rei del Nord.

Mentrestant, Jon protagonitza una tensa trobada amb Theon Greyjoy, al qual perdona la vida simplement per salvar Sansa quan tots dos eren presoners del sàdic Ramsay Bolton. I tot després de descobrir una reserva de vidriagón, que hauria de permetre'ls forjar armes per fer front a l'amenaça dels Caminants Blancs, als que combatrà al costat de Daenerys Targaryen, a qui Jon convenç després ensenyar amb unes pintures rupestres que l'amenaça gelada és igual d'antiga que el propi home.

Per la seva banda, la Mare de Dracs dóna un cop a la taula per fer-se amb el Tron de Ferro i lidera la batalla que els fans de Joc de Trons porten set temporades esperant. Muntada sobre l'escamós llom de Drogon, la Mare de Dracs s'emporta una important victòria sobre els Lannister, que tornaven a Desembarcament del Rei després d'una fàcil victòria a Altojardín.

Una promesa incomplida

Daenerys aconsegueix a més que els Lannister incompleixin la promesa que acompanya fidelment al seu cognom (que pagen els seus deutes) en atacar el comboi que transportava l'or que Cersei anava a lliurar al Banc de Braavos per tenir el seu important suport a aquesta brutal guerra.

Encara que aquesta èpica batalla deixa també algunes preguntes sense resposta: Qui ha salvat a Jaimie? Serà capturat com a presoner i Tyrion tractarà de fer-lo canviar de bàndol? És realment greu la ferida infligida a Drogon per la letal arma ideada pel mestre Qyburn? I és que aquest combat ha posat a Daenerys finalment sobre el mapa, però també ha desmitificat fins a cert punt l'aura de llegenda que cobria a les seves 'criaturetes'.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (19:33 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: