Notícies | TV

'Incerta Glòria', la primera pel·lícula rodada en català a Netflix

El film d'Agustí Villaronga es va estrenar el passat 17 de març al cinema
0 vots
Imatge de la pel·lícula Imatge promocional

Imatge de la pel·lícula Imatge promocional

La pel·lícula Incerta Glòria, dirigida per Agustí Villaronga, està des d'avui disponible a Netflix a tot el món, i és la primera pel·lícula rodada en català que la plataforma adquireix. Netflix té prop de 100 milions d'usuaris en tot el món que es converteixen en potencials espectadors de la pel·lícula.

Incerta Glòria es va estrenar el 17 de març a sales de cinema, surt en DVD i Blu-ray el dia 19 de juliol i estarà disponible a Netflix en versió original catalana subtitulada a tot el món amb l'excepció d'Espanya, Andorra i França. A Espanya es podrà veure a Netflix a partir de 2018 per pactes amb televisions. Mentrestant es podrà veure la pel·lícula a Movistar+.

Netflix és la major plataforma internacional de continguts audiovisuals i des del mes d'octubre de l'any passat ha incorporat pel·lícules doblades o subtitulades en català al seu catàleg. A més, es va crear el hashtag #NetflixInCatalan que va ser trending topic a Barcelona. Fins ara, però, només havia distribuït pel·lícules doblades al català, per això és "un orgull per nosaltres" que avui Incerta Glòria entri a formar part del catàleg de Netflix com la primera pel·lícula en versió original en català.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (16:36 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: