Notícies | TV

Amaia Salamanca reapareix a la televisió amb la sèrie «Tiempos de guerra»

La producció de Bambú i Atresmedia està situada en el context de la guerra d'Àfrica
17-07-2017 08:44
0 vots
Amaia Salamanca. Atresmedia

Amaia Salamanca. Atresmedia

Tiempos de guerra, la nova producció de Bambú i Atresmedia, portarà Amaia Salamanca davant de les càmeres una altra vegada. La sèrie, que també inclourà la presència d'actrius com Verónica Sánchez, Anna Moliner, Alicia Rubio i Alicia Borrachero, està situada al 1921, en el context de la guer-ra d'Àfrica.

La trama d'aquesta ficció explica com el govern espanyol lluita per mantenir les seves possessions al nord d'Àfrica però acaba sent der-rotat per l'exèrcit d'Abd el-Krim. En aquest context, la reina Victòria Eugènia decideix que un grup de Dames Infermeres vagi fins allà per instal·lar-hi hospitals de sang i atendre els ferits. És llavors que Julia Ballester (Amaia Salamanca), una dona acomodada que no sap res del seu germà ni del seu promès, movilitzats a la guer-ra d'Àfrica, decideix incorporar-se al grup de les Dames Infermeres per investigar què els ha passat.

Segons la mateixa Salamanca, «la protagonista no és infermera, però s'hi fa passar. La seva família no sap el que farà, però ella està desesperada perquè no sap si el seu germà i el seu promès han mort o no, i abans de quedar-se a casa prefereix comprovar què està passant amb els seus propis ulls».

Sobre el seu retorn, Salamanca va assegurar que està molt contenta d'haver tornat a «primera línia» i d'haver treballat amb Bambú, «una de les millors productores que hi ha a Espanya. Tenen una manera de rodar molt cinematogràfica». L'actriu, que ja va tenir un gran èxit amb sèries com Sin tetas no hay paraíso, Gran hotel o Velvet, va assegurar que creu que aquesta sèrie també triomfarà, i va afirmar que la producció és molt interessant perquè «retrata una època que no s'ha tractat».

Tot i que mai no ha estat del tot allunyada de la feina, l'actriu va reconèixer que els últims mesos han estat molt feixucs. «Ha estat dur combinar la sèrie amb els dos mesos d'assajos que hem tingut per La Orestíada -que va estrenar el dia 5 al Festival de Mèrida-, però tenia moltíssimes ganes de participar-hi. Amb José Carlos Plaza, el director, ha estat com una classe magistral».

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (09:01 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: