Notícies | TV

'Stranger things': Ja hi ha data d'estrena de la 2a temporada

La ficció de Netflix satisfà els desitjos dels fans amb un vídeo promocional i el primer pòster oficial
12-07-2017 14:30
0 vots
Pòster de la segona temporada de 'Stranger things'. Netflix

Pòster de la segona temporada de 'Stranger things'. Netflix

'Stranger Things' va anunciar ahir la seva data d'estrena. L'esperada segona temporada de l'exitosa ficció arribarà a Netflix el 27 d'octubre i, mentrestant, satisfà els desitjos dels fans de la ficció amb un nou pòster oficial que mostra als protagonistes de la sèrie sobre les seves bicicletes mirant a un cel que sembla voler dir alguna cosa.

Un any després (1984), els ciutadans d'Hawkins (Indiana) encara s'estan recuperant dels horrors del Demogorgon i dels misteriosos successos ocorreguts al laboratori. Will Byers ha tornat del "Món del Revés", però un ésser més gran i sinistre segueix amenaçant els que han sobreviscut.

Com diu Netflix en el seu Twitter oficial, "hi ha portes que no es poden tancar", i aquesta afirmació no fa més que alimentar els dubtes dels espectadors, que segueixen preguntant-se si Barb ressuscitarà en aquesta segona entrega o si es mostrarà el costat desconegut de Eleven.

Tornen els vuitanta

Des de la seva estrena, la ficció creada pels germans Matt i Ross Duffer es va convertir en un èxit sense precedents per a Netflix. La seva primera temporada va superar àmpliament el rècord de reproduccions que ostentaven altres sèries insígnia de la plataforma com 'House of Cards' o 'Narcos'.

La segona temporada de 'Stranger Things' arribarà aquesta tardor amb el mateix repartiment, nous fitxatges i les mateixes localitzacions que el primer lliurament, segons han confirmat els seus creadors. Aquesta temporada serà més extensa que l'anterior, ja que constarà d'un total de 9 episodis.

De moment es coneixen pocs detalls de la nova tanda de capítols. Recentment, David Harbour (xèrif Hopper) va avançar de la nova entrega: "Aborda el món d'una manera mai vista. Els personatges que per a mi són icònics i que estimem tant, travessen viatges personals molt diferents explorant aquelles petites coses que formaven la seva personalitat i psicologia ".

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (16:49 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: