Notícies | TV

Daenerys Targaryen estrena tron a la 7a temporada

Dues noves imatges inèdites revelen detalls dels últims capítols de "Juego de Tronos"
05-07-2017 17:12
0 vots
El nou tron de Daenerys Targaryen. Making of Game of Thrones

El nou tron de Daenerys Targaryen. Making of Game of Thrones

L'hivern s'acosta. La setena i penúltima temporada de "Juego de Tronos" també. S'han publicat dues noves imatges amb Daenerys i Sansa com a protagonistes de la que promet ser la temporada més èpica de la sèrie. Una de les fotografies mostra com és el nou tron ??de la jove Targaryen.

El bloc Making of Game of Thrones ha publicat dos fotogrames inèdits fins ara de la nova temporada de "Juego de Tronos". La primera confirma completament els rumors del nou tron ??de Daenerys Targaryen, interpretada per Emilia Clarke.

La Mare de Dracs decidiria dirigir la seva ofensiva des de l'escó de Rocadragón que coincideix amb el filtrat fa uns mesos. Encara que això no vol dir que la jove Targaryen s'hagi oblidat que el seu objectiu segueix sent el Tron de Ferro de Desembarcament del Rei.

La segona imatge té com a protagonistes a Sansa Stark, a la qual dóna vida Sophie Turner, i "Meñique", interpretat per Aiden Gillen, que pel que sembla es troben en Invernalia. La filla gran de la família Stark li llança una mirada poc agradable a l'ex-conseller del rei de Ponent.

S'acosta la guerra

La setena temporada de Joc de Trons arriba a HBO i a Movistar Sèries Xtra (Dial 12) la matinada del 16 al 17 de juliol, en VOS i de forma simultània a EUA Set nous episodis que prometen ser principi de la fi de la qual ja és la sèrie més premiada de la televisió total de 38 Emmys.

Recolzada pels seus tres dracs i un enorme exèrcit de fidels "dothrakis", Daenerys Targaryen per fi creua el Mar Estret cap a Ponent en companyia de Tyrion i Varys amb l'objectiu de recuperar el seu regne, però les conseqüències de la seva arribada podrien ser impredictibles.

Mentrestant, Cersei Lannister imposa el seu mandat en els Set Regnes des del Tron de Ferro, aliena a les conspiracions dels Martell i els Tyrell, assedegats de venjança. Després de l'anunci de l'hivern amb l'arribada del corb blanc de la Ciutadella, Jon i Sansa romanen alerta al Nord, conscients de l'amenaça que s'aproxima més enllà del Mur i potser els únics capaços de mobilitzar Ponent per oposar resistència a l'exèrcit del Rei de la Nit.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (19:27 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: