Notícies | TV

Televisió Espanyola roda la nova sèrie de suspens «Estoy vivo»

Javier Gutiérrez i Anna Castillo encapçalen l'elenc de la ficció, que s'estrenarà a la tardor
0 vots
Javier Gutiérrez i Anna Castillo rodant «Estoy vivo». RTVE

Javier Gutiérrez i Anna Castillo rodant «Estoy vivo». RTVE

Javier Gutiérrez, Roberto Álamo i Anna Castillo, tres actors que han rebut un Goya pels seus recents treballs cinematogràfics, encapçalen el repartiment de Estoy vivo, la nova sèrie de RTVE que ha començat a rodar-se en els últims dies. Alejo Sauras, Cristina Plazas, Alfonso Bassave, Fele Martínez, Jesús Castejón, Lucía Caraballo, Zorion Eguileor, Mon Ceballos i Goizalde Núñez completen la cuidada selecció d'actors que es remata amb una col·laboració de luxe: Julia Gutiérrez Caba, també ha estat reconeguda amb un premi Goya.

Barreja perfecta del gènere fantàstic dirigit a adults amb el policíac més genuí, Estoy vivo té com a punt de partida un succés insòlit: Andrés Vargas és un inspector de policia que mor perseguint al Carnicero de Medianoche, un assassí en sèrie que ja ha matat cinc dones . Vargas tindrà l'oportunitat de tornar a la vida, però cinc anys més tard i en el cos de Manuel Márquez, un altre agent policial interpretat per Javier Gutiérrez.

En el seu afany per detenir el Carnicero de Medianoche, Vargas, ara Márquez, tindrà com a companya a Susana, una jove policia interpretada per Anna Castillo. Entre ells té lloc una relació molt especial i junts s'enfrontaran a aquest assassí que torna a actuar cinc anys després. Segons ha informat la televisió pública, està previst que la nova ficció s'estreni la pròxima tardor.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (08:42 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: