Notícies | TV

Harley Quinn apareixerà al final de la 3a temporada de 'Gotham'

Encara es desconeix el paper que tindrà en la popular preqüela televisiva de 'Batman'
31-05-2017 14:48
0 vots
Harley Quinn, l'amant del Joker FOX

Harley Quinn, l'amant del Joker FOX

'Gotham' continua sumant ingredients al seu còctel de Villans. La popular preqüela televisiva de 'Batman' acaba d'anunciar l'aparició d'una letal malfactora en què s'espera serà un taquicàrdic final de tercera temporada.

Així ho ha revelat el mateix David Mazouz, que dóna vida al jove Bruce Wayne a 'Gotham', en paraules per MoviePilot anunciant el debut de Harley Quinn en la sèrie: "Estarà en l'últim episodi de la temporada".

Quin paper tindrà la malaltissa amant del Joker a 'Gotham'? Qui li donarà vida? El que sí que es coneix és que el jove Bruce Wayne haurà de fer un gran salt de fe en aquest final de temporada segons Mazouz: "Alguna cosa molt important li passa a Bruce en l'última escena de la tercera temporada. Fa una decisió que influenciarà tot el que faci. No sé què passarà en la quarta temporada, però crec que Bruce estarà molt ocupat amb el nou rol que assumeix".

Harley Quinn és en l'actualitat un dels personatges més populars de DC Comics, després del seu salt a la gran pantalla sent caracteritzada per Margot Robbie. La seva empremta va ser tal, que Warner i DC ja preparen una pel·lícula protagonitzada per la malaltissa parella del Bufó del Crim, al costat d'Heura Verinosa i Catwoman ...

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (02:06 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: