Notícies | TV

«Joc de cartes» busca el millor restaurant original de Barcelona

La cita és aquest dijous, a TV3, a partir de les 22.35 h
0 vots
 CCMA

CCMA

El cinquè capítol de «Joc de cartes», el programa de TV3 que, presentat per Marc Ribas, enfronta diferents restaurants catalans, estarà dedicat aquest dimecres (22.35 h), a trobar el millor l'establiment de Barcelona que vagi molt més enllà d'una bona cuina. Els quatre restaurants que competeixen són diferents i sorprenents. Es visitarà Río Dragón, del mag i humorista xinés Gang Li. Es deixaran cuidar per la cuina equilibrada de l'Alkaline, de Richard Glezmar. S'hi veurà un cabaret futurista al Passion Show Restaurant, de Vanessa Guillén. I, finalment, es posaran en marxa tots els sentits, excepte el de la vista, menjant a les fosques al Dans le Noir, d'Adrià Subirana.

Seguidament, TV3 emetrà el debat «Fora de carta» amb la presència dels restauradors protagonistes del programa que, al costat dels col·laboradors habituals, aniran desgranant cada punt calent, divertit o conflictiu que l'espectador acabi de veure i que hagi generat interrogants. El programa estarà constantment viu a través de les xarxes socials, per introduir a la tertúlia tots els temes que hagin quedat pendents.

Amb la periodista i presentadora Carla Lladó, s'anirà coneixent com van viure aquesta experiència els restauradors. Per la seva banda, el crític gastronòmic d'"El Comidista", Jordi Luque, visitarà un dels restaurants que hi ha participat i en donarà l'opinió.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (08:42 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: