Notícies | TV

El Top 10 de presentadors que més agraden

Personality Media publica una llista que mostra els personatges televisius que més confiança desprenen
15-05-2017 13:24
0 vots
Karlos Arguiñano. Antena3

Karlos Arguiñano. Antena3

Després de més de 12 anys analitzant la imatge de personatges públics i donant assessorament a l'hora de vincular personatges famosos per protagonitzar accions publicitàries i comercials, Personality Media publica el Top 10 de presentadors en els quals els espanyols més confiança dipositen, basat en l'Estudi de mercat que la consultora realitza cada sis mesos i on es consulta a més de 40.000 consumidors per onada.

I aquests són els 10 presentadors que més confiança transmeten del panorama televisiu actual:

Karlos Arguiñano amb una mitjana de 7,41 esdevé el presentador al que més confiança dipositen els espanyols. A més, amb un 99% de coneixement és també el presentador més popular i reconegut de la llista.

Però aquest primer lloc està molt renyit ja que només dues dècimes separen Matías Prats de Arguiñano. El presentador d'informatius ocupa la segona posició de la classificació amb un 7,39, valoració que manté des de fa més de 10 anys.

El muntanyenc Jesús Calleja també ha aconseguit transmetre aquesta confiança als espectadors i rep un 7,34 de mitjana el que el col·loca a la tercera plaça.

Carlos Sobera (7,30) i Christian Gálvez (7,26), dos dels rostres més representatius de Mediaset, obtenen la quarta i cinquena posició.

Pedro García Aguado s'ha guanyat la confiança del públic en molt poc temps amb 'Hermano mayor' i el 7,24 rebut el situa en la sisena plaça.

El setè lloc és per a Jordi Hurtado, al capdavant d'un dels concursos més vells de la televisió, amb un 7,15.

Jordi Évole, cara visible de 'Salvados', ha aconseguit transmetre amb les seves entrevistes una notable confiança a l'espectador i obté un 7,06 de mitjana.

Núria Roca (7,06), empatada amb Évole, i Mónica Carrillo (7,00), úniques dones de la llista, completen aquest Top 10.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (19:49 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: