Notícies | TV

'Juego de Tronos': Deu revelacions de la setena temporada

El destí de Jon Snow i Daenerys són algunes de les grans incògnites que la nova entrega desvetllarà
0 vots
La 7a temporada arrenca el 17 de juliol HBO

La 7a temporada arrenca el 17 de juliol HBO

La gran guerra ja és aquí. 'Juego de Tronos' va llançar aquest dijous 20 d'abril les primeres imatges de la seva setena temporada i no cal ser Melisandre per poder endevinar alguns detalls clau del que està per venir. I és que tot i l'esforç agosarat de la HBO a no revelar res amb elles, no hi ha res en aquest món que s'interposi entre un seguidor del despietat drama medieval i la deducció. A continuació, repassem les 10 coses que revelen les primeres imatges de la sèrie:

1. Jon Snow
El flamant rei al Nord es deixa veure en el que semblen ser les criptes situades sota Invernalia. Allà, podria trobar-se donant-li el funeral que mereix Rickon o visitant a algun parent que fa dècades que està mort: ¿Lyanna Stark? Tot apunta que Jon deixarà de no saber res i coneixerà el seu veritable parentiu que l'uneix als Stark i als Targaryen.

2. Jaime Lannister
Jaime Lannister estarà del costat de la seva germana Cersei, de moment. Tot i desaprovar la seva coronació, Jaime la segueix protegint, potser com 'Mà de la Reina' encara que en la imatge apareix sense una insígnia distintiva que ho indiqui.

3. El Gos
El (també) brutal germà de La Muntanya, el Gos, es dirigeix al Nord. Després de conèixer a la 'Hermandad sin Estandarte' a la sisena temporada, pot ser que s'unís a ells, que es dirigeixen al Mur per enfrontar-se als Caminants Blancs sumant-se així a la resta de la Resistència.

4. Daenerys Targaryen
La Mare de Dracs sembla estar ultimant els preparatius del seu atac sobre Desembarcament del Rei servint-se del castell de Rocadragón, ancestral llar dels Targaryen, com a centre d'operacions. El seu nou 'look' apunta que intenta adaptar-se als costums cromàtiques de la reialesa de Ponent i entre els seus complements, destaca la cadena amb un drac bicèfal.


 

5. Sansa Stark
Sansa Stark, després de ser durament tractada en la vida i madurar forçosament amb cada cop que ha rebut, seguirà escoltant els manipuladors consells de Meñique. Serà aquest el principi d'una trama ordida per enderrocar Jon i erigir-se com Reis al Nord? L'actriu Sophie Turner, va indicar fa unes setmanes que Sansa no està precisament d'acord amb aquest ordre de les coses.

6. Tormund Matagegants
Però enmig de tanta guerra per la supervivència i lluites de poder, segueix existint un espai per a l'amor. El mateix que el segueix professant Tormund a Brienne de Tarth, a jutjar per la seductora (almenys ho intenta) mirada del salvatge.


 

7. Tyrion Lannister
En l'anterior temporada, Dany va nomenar a Tyrion, el seu 'Mà de la Reina'. Des de llavors, el savi borratxo ha intentat aconsellar a la Mare de Dracs i tots dos apareixen al costat dels 'immaculats', reunint-se amb algú. Qui o qui seran? No tot es soluciona amb dracs en la vida (encara que ajuden molt), per la qual cosa podria tractar-se d'algun preuat aliat.

8. Samwell Tarly
Després de canviar els foscos hàbits de la 'Guàrdia de la Nit' per la cadena dels Mestres, Samwell Tarly sembla estar gaudint la seva estada a la Ciutadella. Dels coneixements que adquireixi allà, mentre cuida Gilly a la qual sembla estar educant i el fill de tots dos, dependrà també el futur de Ponent.

9. Arya Stark
L'última vegada que els fans de Juego de Tronos van veure a Arya, estava assassinat a Walder Frey en els Bessons. Per l'aspecte dels pastissos sobre la taula, sembla que en l'inici de la setena temporada seguirà allà. ¿Enderrocarà tota la Casa Frey ella sola? No sembla tan desgavellat pensar-ho.

10. Grans absents
La HBO domina l'entorn mediàtic com poques cadenes i l'absència d'alguns personatges rellevants de Joc de Trons és clarament intencionada, a més de significativa: Yara, Theon, Euron, Melisandre, Jorah ...

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (03:00 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: