Notícies | TV

La tercera temporada de «Fargo» arriba a Movistar aquesta nit

Ewan McGregor s'enfronta a ell mateix donant vida a dos germans amb trajectòries oposades
19-04-2017 22:07
0 vots
Ewan Mcgregor. Movistar

Ewan Mcgregor. Movistar

Amb l'humor negre i el suspens com a ingredients indispensables, i amb Ewan McGregor com a protagonista destacat, la tercera temporada de Fargo arriba aquesta nit a Movistar +, a partir de les 22.20 h, només un dia després de la seva estrena als Estats Units.

La nova tanda d'episodis transcorre en un poble anomenat Eden Valley, viatjant fins al 2010, quatre anys després dels fets ocorreguts el final de la primera temporada, cosa que la converteix en la temporada més apropada a l'actualitat, amb especial èmfasi en les noves tecnologies i la cultura de les xarxes socials. Els nous episodis se centren en l'enfrontament entre dos germans, Emmit i Ray Stussy (interpretats per Ewan McGregor).

Emmit és propietari d'una important xarxa d'aparcaments a tot l'estat de Minnesota. Atractiu i segur de si mateix, és un triomfador, la mateixa encarnació del somni americà. El seu germà Ray, per contra, és un home en decadència que treballa com a oficial de la condicional i guarda rancor al seu germà, que culpa del seu fracàs. La seva única font de satisfacció ve de la relació que estableix amb Nikki Swango, una atractiva fanàtica del bridge que compleix la condicional sota la seva supervisió.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (17:50 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: