Notícies | TV

TV3 enfronta els restaurants catalans amb «Joc de cartes»

El cuiner Marc Ribas viatjarà per tot Catalunya a la recerca dels millors establiments de cada zona en el nou 'reality' que s'estrena demà a la nit
18-04-2017 22:34
0 vots
El programa s'estrena aquest 20 d'abril. CCMA

El programa s'estrena aquest 20 d'abril. CCMA

TV3 estrena demà a la nit Joc de cartes, un format presentat per Marc Ribas, que viatjarà per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. A cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina i d'una zona determinada, s'enfrontaran entre si per aconseguir ser el millor. El guanyador s'emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local. Segons va destacar ahir el director del programa, Òscar Nogueira, en una presentació celebrada a Barcelona, Joc de cartes és «un pas endavant en l'entreteniment que es fa en aquesta casa».

Segons Nogueira, Joc de cartes «té una part de reality i n'estem molt orgullosos, perquè ho és en la justa mesura. Als participants no se'ls ha demanat que fessin res, no hem provocat res, però ho hem ensenyat tot. I esperem que sigui un èxit». En total són 52, els restaurants que participen del format, dels més de 900 que es van presentar al càsting. Nogueira va afegir que «hem intentat lluir el ter ritori. L'objectiu principal del programa és entretenir, però per triar els participants vam marcar zones i temàtiques».

El xef i presentador Marc Ribas va parlar de la seva experiència. «Has de conviure amb els quatre participants durant tres dies. És com fer un Big brother perquè no els coneixes de res i ells estan intimidats per les càmeres. A més, jo faig una cosa que no havia fet mai, que és dir si ho fan bé o no».

Per guanyar el premi final, es jutjaran diversos detalls. Des de la decoració i servei del local fins a la varietat del menú i la seva relació qualitat-preu. Seran els mateixos propietaris de cada restaurant candidat els que jutjaran i valoraran els rivals. No obstant això, el vot decisiu sempre el tindrà el presentador i els comensals.

Joc de cartes és l'adaptació feta de Magnolia de My Restaurant Rocks, un format distribuït per Red Arrow International, adaptat fins al moment a Itàlia, Alemanya i França amb una gran seguiment per part de l'audiència.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (12:42 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: