Notícies | TV

'The Walking Dead' homenatja 'Star Wars' en el pòster de la 8a temporada

El proper lliurament començarà amb la intensa mirada que es dirigeixen Negan i Rick
18-04-2017 16:38
0 vots
Imatge del cartell. Twitter

Imatge del cartell. Twitter

Acaba de finalitzar la setena temporada, però els fans de 'The Walking Dead' ja pensen en les aventures que arribaran amb l'estrena de la vuitena temporada. Els responsables de la sèrie ho saben, i per això han compartit un original i cridaner pòster que barreja la sèrie d'AMC amb l'univers de 'Star Wars'.

Aquesta proposta neix com una imitació del pòster oficial de 'Star Wars: Els últims Jedi', però mentre que en el cartell galàctic es veu a Rei aixecant un sabre sobre el seu cap i dividint una imatge de Kylo Ren i Luke Skywalker, el cartell de 'The Walking Dead' mostra a Rick Grimes mentre les cares de Maggie i Negan es divideixen sobre.


Acompanyant a la imatge, el missatge en forma de pregunta: "Qui està a punt per a la temporada 8 de The Walking Dead?". Les respostes no s'han fet esperar a les xarxes socials, on els internautes van demanar insistentment, com a mínim, una data d'estrena. La pròxima entrega de capítols de recollir la trama al final de la setena.

És a dir, que la vuitena temporada de 'The Walking Dead' començarà amb la intensa mirada que es dirigeixen Negan i Rick, després que el brutal propietari de Lucille clamés "Anem a la guerra!". Sens dubte, un moment molt apropiat per reprendre l'acció i oferir, com a homenatge a l'episodi 100, un dels millors capítols de la sèrie.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (17:50 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: