Notícies | TV

'La que se avecina' celebra 10 anys en antena

Bertín Osborne visitarà la comunitat de Mirador de Montepinar aquest dijous a "Mi casa es la tuya"
18-04-2017 12:53
0 vots
Els protagonistes de 'La que se avecina'. Telecinco

Els protagonistes de 'La que se avecina'. Telecinco

'La que se avecina' compleix una dècada, confirmant-se com una de les sèries més longeves de la televisió. La seva llarga trajectòria a les pantalles de Telecinco i les seves magnífics dades d'audiència (més de tres milions i mig de mitjana d'espectadors el 2016) són motius suficients perquè la cadena privada hagi posat el coll aquesta setmana amb la comèdia dels germans Caballero.

El tribut a la comunitat de Mirador de Montepinar va arrencar aquest dilluns amb l'emissió d'un curt commemoratiu. Una junta de veïns plena de sorpreses que es va completar amb un avanç de les principals trames de la desena temporada, que està a punt d'estrenar-se.

Així mateix, l'espai d'entreteniment estrella de la casa, "Mi casa es la tuya" es traslladarà fins al complex residencial, per conèixer més de prop dels actors de la producció, conèixer anècdotes desconegudes del rodatge i compartir amb tots ells una esbojarrada barbacoa . A més, la cadena privada emetrà al llarg de la setmana diferents peces que recordaran aquesta dècada d'amor, de presidents, d'obsessions i de preses falses, que faran les delícies dels fans de la sèrie.

FDF se sumarà a la celebració de l'aniversari amb l'emissió d'una marató especial de capítols de dilluns a divendres (20.00 h) i durant el cap de setmana. El canal de sèries i cinema oferirà en exclusiva el primer dels especials del club dels mandangues (dissabte 22 d'abril) en el qual actors fixos i episòdics rememoraran els moments més divertits de la sèrie. L'especial inclourà també l'opinió de periodistes especialitzats en televisió que comentaran qui són els seus personatges preferits.

D'altra banda, Vanesa Romero, que encarna Raquel, es llançarà a buscar la persona que més sap de la comèdia a 'Endevina, veïna', el nou concurs que estrenarà dimarts que ve Mtmad. En aquest nou espai, l'actriu sortirà al carrer per prémer el nivell de coneixements sobre la sèrie que tenen els ciutadans de a peu amb preguntes que giraran al voltant de les biografies dels seus personatges, les seves expressions o els seus balls més característics.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (16:42 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: