Notícies | TV

Sheldon Cooper, el pitjor amic de la història

El personatge que interpreta Jim Parsons confessa que no dubtaria a menjar-se als seus amics
20-03-2017 19:45
0 vots
Jim Parsons és Sheldon Cooper. CBS

Jim Parsons és Sheldon Cooper. CBS

Sheldon Cooper es corona com el pitjor amic de la història en l'últim episodi de 'The Big Bang Theory'. Semblava impossible que el científic interpretat per Jim Parsons pogués sorprendre de nou amb les seves extravagants tendències controladores, però està clar que aquestes no tenen límit.

En l'episodi que porta per títol 'Identificació de l'escotilla d'escapament', Cooper admet que si es veiés davant la necessitat de sobreviure amb els seus amics com a única font d'aliment, ja té clar que no només ho faria sense problemes, sinó que ha pensat fins i tot l'ordre.

Com era d'esperar, Cooper ja està preparat per a un hipotètic Apocalipsi, però el seu pla és, com a mínim, poc ortodox i definitivament no es basa en l'amistat i la companyonia. "Penny seria l'entrant, després Leonard (Johnny Galecki), que ja és pràcticament un formatget ... I perquè t'estimo, et deixaria per a les postres, Amy (Mayim Bialik)".

Si Sheldon es quedés amb gana podria seguir amb Kripke (John Ross Bowie), perquè la veritat és que ningú el trobaria a faltar, o amb Stuart (Kevin Sussman), sí és que aconsegueix sobreviure a un Apocalipsi.

L''spin-off', 'Young Sheldon', serà una sitcom que a més de desenvolupar-se sense riures enllaunats, en principi comptarà amb el mateix equip creatiu responsable de 'The Big Bang Theory': Chuck Lorre, Steve Molaro i Bill Prady. Relatarà la infància de Sheldon Cooper a Texas, i ja compta amb l'actor que donarà vida a la seva versió jove: Iain Armitage ( 'Big Little Lies'). Al costat d'aquest fitxatge, també s'ha donat a conèixer que Zoe Perry ( 'El secret d'Adam') interpretarà a Mary Cooper, la mare de Sheldon.

La cadena que emet 'The Big Bang Theory', CBS, ja ha encarregat una temporada sencera i té en cartera a un popular director per al seu episodi pilot: Jon Favreau.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (02:05 h)

Després

Cerca els teus programes preferits: